Ручний рефрактометр для виноробства HT512ATC зі шкалами 0...40% Brix і 0...25% (прогноз міцності). Визначає концентрацію цукру в розчині і прогнозує міцність алкогольного напою (вина) у разі повного зброджування розчиненого цукру. Застосовується для вимірювання цукристості соків, сусла і браги.
Особливості винного рефрактометра HT512ATC:
- простий в користуванні;
- має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С;
- не потребує електроживлення;
- калібрується за допомогою звичайної дистильованої води.
Комплектність: рефрактометр для вина HT512ATC, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Діапазон шкали
0...40% Brix; 0...25%
Засіб калібрування
дистильована вода
Кількість шкал
2 шкали
Наявність АТК
так
Розміри
Ø4,0х16,0 см
Сфера застосування
цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; цукор в суслі та бразі; прогноз міцності напою
Тип електроживлення
не потрібне
Тип рефрактометра
для виноробства; для цукру
Тип шкали
Brix (для цукру); Alco (прогноз міцності)
Ціна основної шкали
±0,2 (точна)
Країна виробник
Китай
Діапазон робочих температур
10...30°C
Гарантійний термін, (міс.)
12
Вага
95 г