Рефрактометр для цукру, МОР HT111ATC (0...10% Brix)

Код товару: 23913
Виробник: Walcom
0
Доставка та оплата
Доставка
Доставка
Швидка доставка замовлення Новою Поштою:
  • До найближчого для вас відділення
  • Кур’єром до дверей
Оплата
Оплата
Зручна оплата замовлення:
  • При отриманні (післяплата)
  • Карткою онлайн
  • Оплата на р/р
В наявності
1250 грн.

Ручний рефрактометр для цукру HT111ATC зі шкалою Брікс від 0 до 10%. Визначає концентрацію цукру в розчинах, перевіряє якість мастильно-охолоджуваних рідин (МОР). Застосовується для контролю цукристості овочевих і фруктових соків (наприклад апельсинового, вишневого і гранатового), компотів з середнім вмістом цукру. Може використовуватися для визначення міри дозрівання плодів, при домашній і промисловій консервації.

Особливості цукрового рефрактометра HT111ATC:

  • простий в користуванні;
  • має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С;
  • не потребує електроживлення;
  • калібрується за допомогою звичайної дистильованої води.

Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.

Діапазон шкали 0...10% Brix
Засіб калібрування дистильована вода
Кількість шкал 1 шкала
Наявність АТК так
Розміри Ø4,0х19,5 см
Сфера застосування цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; контроль якості МОР
Тип електроживлення не потрібне
Тип рефрактометра для цукру; для МОР
Тип шкали Brix (для цукру)
Ціна основної шкали ±0,1 (високоточна)
Країна виробник Китай
Діапазон робочих температур 10...30°C
Гарантійний термін, (міс.) 12
Вага 105 г
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Написати в Viber icon_teleg Написати в Telegram