Рефрактометр для цукру, меду HT119 (0...90% Brix)

Код товару: 23916
Виробник: Walcom
0
Доставка та оплата
Доставка
Доставка
Швидка доставка замовлення Новою Поштою:
  • До найближчого для вас відділення
  • Кур’єром до дверей
Оплата
Оплата
Зручна оплата замовлення:
  • При отриманні (післяплата)
  • Карткою онлайн
  • Оплата на р/р
В наявності
1400 грн.

Ручний рефрактометр для цукру HT119 зі шкалою Брікс від 0 до 90%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості в широкому діапазоні, підходить для варення, джему, меду, збираного молока. Може використовуватися у виноробстві, при домашній та промисловій консервації, в бджільництві.

Особливості цукрового рефрактометра HT119:

  • простий у використанні;
  • не потребує електроживлення;
  • калібрується за допомогою дистильованої води або діоптричної олії.

Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.

Діапазон шкали 0...90% Brix
Засіб калібрування дистильована вода
Кількість шкал 1 шкала
Наявність АТК немає
Розміри Ø4,0х14,0 см
Сфера застосування цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; цукор в суслі та бразі; цукор у рідкому сиропі; цукор в джемі та меді; цукор у збираному молоці
Тип електроживлення не потрібне
Тип рефрактометра для цукру; для меду
Тип шкали Brix (для цукру)
Ціна основної шкали ±0,5 (середня)
Країна виробник Китай
Діапазон робочих температур 10...30°C
Гарантійний термін, (міс.) 12
Вага 85 г
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Написати в Viber icon_teleg Написати в Telegram