Ручний рефрактометр для цукру HT119 зі шкалою Брікс від 0 до 90%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості в широкому діапазоні, підходить для варення, джему, меду, збираного молока. Може використовуватися у виноробстві, при домашній та промисловій консервації, в бджільництві.
Особливості цукрового рефрактометра HT119:
- простий у використанні;
- не потребує електроживлення;
- калібрується за допомогою дистильованої води або діоптричної олії.
Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Діапазон шкали
0...90% Brix
Засіб калібрування
дистильована вода
Кількість шкал
1 шкала
Наявність АТК
немає
Розміри
Ø4,0х14,0 см
Сфера застосування
цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; цукор в суслі та бразі; цукор у рідкому сиропі; цукор в джемі та меді; цукор у збираному молоці
Тип електроживлення
не потрібне
Тип рефрактометра
для цукру; для меду
Тип шкали
Brix (для цукру)
Ціна основної шкали
±0,5 (середня)
Країна виробник
Китай
Діапазон робочих температур
10...30°C
Гарантійний термін, (міс.)
12
Вага
85 г