Портативний ручний рефрактометр для цукру HT110ATC зі шкалою Брікс від 0 до 5%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості овочевих соків з низьким вмістом цукру (наприклад, морквяного і томатного).
Особливості цукрового рефрактометра HT110ATC:
- простий в користуванні;
- має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С;
- не потребує електроживлення;
- калібрується за допомогою звичайної дистильованої води.
Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.
Діапазон шкали
0...5% Brix
Засіб калібрування
дистильована вода
Кількість шкал
1 шкала
Наявність АТК
так
Розміри
Ø4,0х19,5 см
Сфера застосування
цукор в овочевому соку
Тип електроживлення
не потрібне
Тип рефрактометра
для цукру
Тип шкали
Brix (для цукру)
Ціна основної шкали
±0,1 (високоточна)
Країна виробник
Китай
Діапазон робочих температур
10...30°C
Гарантійний термін, (міс.)
12
Вага
105 г