Рефрактометр для цукру, браги HT113ATC (0...32% Brix)

Код товару: 23917
Виробник: Walcom
0
Доставка та оплата
Доставка
Доставка
Швидка доставка замовлення Новою Поштою:
  • До найближчого для вас відділення
  • Кур’єром до дверей
Оплата
Оплата
Зручна оплата замовлення:
  • При отриманні (післяплата)
  • Карткою онлайн
  • Оплата на р/р
В наявності
1500 грн.

Ручний рефрактометр для цукру HT113ATC зі шкалою Брікс від 0 до 32%. Визначає концентрацію цукру в розчинах. Застосовується для контролю цукристості солодких соків (наприклад, виноградного), компотів, фруктів з високим вмістом цукру. Може використовуватися у виноробстві, для визначення міри дозрівання плодів, при домашній і промисловій консервації.

Особливості цукрового рефрактометра HT113ATC:

  • простий в користуванні;
  • має автоматичну температурну компенсацію від 10 до 30°С;
  • не потребує електроживлення;
  • калібрується за допомогою звичайної дистильованої води.

Комплектність: рефрактометр brix, піпетка, серветка, викрутка, інструкція, футляр.

Діапазон шкали 0...32% Brix
Засіб калібрування дистильована вода
Кількість шкал 1 шкала
Наявність АТК так
Розміри Ø4,0х17,0 см
Сфера застосування цукор в овочевому соку; цукор в фруктовому соку; цукор в суслі та бразі
Тип електроживлення не потрібне
Тип рефрактометра для цукру
Тип шкали Brix (для цукру)
Ціна основної шкали ±0,2 (точна)
Країна виробник Китай
Діапазон робочих температур 10...30°C
Гарантійний термін, (міс.) 12
Вага 100 г
Написати відгук
Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
icon_callback Замовити дзвінок icon_viber Написати в Viber icon_teleg Написати в Telegram